Zougla.gr

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011





O ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΩΡΑ- ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,εδώ στους Αγίους έτσι;Κάντε κλικ  στο εικονίδιο  και θα έχετε όλα τα καιρικά φαινόμενα σε όλη την υδρόγειο... Η περιοχή Καλάμου ..δεν έχει ιδιαίτερο καιρικό φάκελλο, υπαγόμενη στον Κόμβο Τατοϊου...



ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ  ΤΕΝΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΦΕΤΑ … ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ!
Χθες , μέρα του Σωτήρος, στο Κάλαμο Αττικής και συγκεκριμένα έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αποστόλων –στην παραλία- το αυτοκίνητο του διαπρεπούς τενόρου της Λυρικής μας Σκηνής κ. Γιώργου Σταφέτα, υπέστη επίθεση ..από αγνώστους! ΄Εθραυσαν το τζάμια του και … λήστεψαν κάτι ..σακούλες, άνευ ουσιαστικής αξίας…
΄Όμως αλλού είναι το θέμα… Εκλήθη η αστυνομία, και φυσικά οι κόρες του τενόρου πήγαν στο Τμήμα να καταθέσουν την πατροπαράδοτη αστεία.. μήνυση κατ΄αγνώστων.. όπου όμως,  έμειναν εμβρόντητες…
Οι αστυνομικοί αντί των 10 ευρώ πού ήταν μέχρι χθες το παράβολο μήνησης, τους εζήτησαν 100 ευρώ!
Κι αυτή είναι η είδηση, όχι η ληστεία… Πάθανε που πάθανε τη ζημιά … στο αυτοκίνητό τους..
Αλλά για να ασκηθεί δίωξη αίολη- κατά αγνώστων .. έπρεπε το κρατίδιο του Γιώργου Παπανδρεϊσταν…να εισπράξει  και άλλα 100 ευρουλάκια .. για μήνυση κατά αγνώστων… δηλαδή για αέρα κοπανιστό.
Σύσταση: Μην καταθέτε μηνύσεις κατ΄αγνώστων… Είναι θεατρινισμός, κρατικός εις βάρος των κορόϊδων.. Τώρα μάλιστα μια τέτοια μήνυση.. στοιχίζει και 100 ευρώ… Βασικά ποτέ μην καλείτε την αστυνομία… σε θέματα αυτοκινήτου. Δεν κάνει ΠΟΤΕ τίποτε κι αντίθετα σας ταλαιπωρεί με τις μαλακίες της του δήθεν ενδιαφέροντος… Κι ορθώς οι κόρες του κ. Σταφέτα, που κάνουν τις διακοπές τους εδώ και χρόνια στους Αγίους Αποστόλους… είπανε στα αστυνόμια: …Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε… Κι έφυγαν!

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ
____________________________

ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ!
Το ανακαλύψαμε στον ιστο http://www.dinfo.gr/ και γράφουν τα κάτωθι..:

Πληκτρολογώντας την διευθυνση του Δήμου Καλάμου Αττικής το σίγουρο είναι ότι δεν θα δείς τα κλασσικά που συναντάς σε ένα οποιοδήποτε site Δήμου ή Νομαρχίας. Αυτο που αντικρύζει ο επισκέπτης είναι ..θέατρο σκιών.
Πιο συγκεκριμένα.. «Ο Καραγκιόζης στα Ζαγόρια». Ούτε λάθος έχει γίνει, ούτε έχει δεχτεί επίθεση η σελίδα. Απλά οι κατασκευαστές της σελίδας βαρέθηκαν δυο χρόνια να περιμένουν τα λεφτά της πληρωμής τους απο τον Δήμο  και βρήκαν αυτον τον πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθούν.
Πιο αναλυτικά το κείμενο που αντικρύζει ο επισκέπτης:
«Αγαπητέ Επισκέπτη,
Συγνώμη που δεν βλέπετε αυτήν την στιγμή την ιστοσελίδα του Δήμου Καλάμου Αττικής. Αυτό συμβαίνει γιατί χάσαμε την υπομονή μας να περιμένουμε την πληρωμή μας δύο χρόνια έως τώρα.
Για να σας αποζημιώσουμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, σας προβάλουμε  το ακόλουθο παραδοσιακό – χιουμοριστικό video (που σε εμάς που παρακολουθούμε τοπικό τύπο όλο και κάτι θυμίζει από Δημοτικό συμβούλιο). Αξίζει να το δείτε μέχρι το τέλος….»
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλάμου πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=6793#ixzz1UXdGN8PI


Φαίνεται πως ο δήμος δεν πλήρωνε τους κατασκευαστές ιστοτόπων και γι αυτό τα σχόλια αυτά.Πάντως η ιστοσελίδα του πρώην δήμου μας... ήταν.. http://www.kalamos.gr/ .. Φαίνεται πως είναι υπό κατασκευή... ΄Ιδομεν!.. Αν θέλουν να τους βοηθήσουμε να έχουν κάτι το ευπρεπές... εδώ είμαστε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου