Zougla.gr

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Aκουσον-ακουσον! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!


Στην υπόθεση ενέχονται γνωστές φιγούρες -φάτσες των Αγίων Αποστόλων. Προς το παρόν δεν τους ονοματίζουμε . Τους δίνουμε μια ευκαιρία να γκρεμίσουν το θλιβερό τοίχος τους και κυρίως τα θλιβερότερα αίτια που το προκάλεσαν..

Ναι υπάρχει ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ στους Αγίου του Καλάμου. 
Πρόκειται για έναν στενό δρομίσκο.. στενό και πανάθλιο... που αρχίζει από το γνωστό λούνα-πάρκ της παραλίας και καταλήγει στη Λεωφόρο αγίων Αποστόλων.. Κάτοικοι που είναι πάνω από τη λεωφόρο, και ήθελαν να προσεγγίσουν την παραλία για τα μπανάκια τους αντιμετώπισαν την πέριξ αυθαιρεσία πρακτικά... Είπαν στα πέριξ κτίσματα απλά... "Κοιτάξτε ..θέλουμε να πηγαίνουμε για μπανάκι... ανοίξτε ένα διάδρομο... όσο κι όσο για να περνάνε δυό νοματαίοι... και σας πληρώνουμε.
Έτσι κι έγινε. Πλήρωσαν και πλέον οι χριστιανοί είχαν διάβαση προς τη θάλασσα!
Όμως όχι για πολύ. Κάποιοι άλλοι , γνωστοί και μη εξεραιτέοι .. στην πολύχνη μας... έκριναν με το νιονιό που διαθέτουν, να υψώσουν το τοίχος του αίσχους. Σε μια καμπή του δίμετρου δίαυλου.. που πλήρωσαν άλλοι, αυτοί έκριναν σκόπιμο.. να υψώσουν σκαλιά δύστροπα ώστε ούτε τα παιδικά καροτσάκια να μπορούν να προσπελάσουν χωρίς να βογγάνε οι μανάδες τους, ούτε φυσικά οι ηλικιωμένοι... Προς προστασίαν τους δε οι φωστήρες του τοίχους του αίσχους... έβαλαν και ένα κάγκελο ώστε ...δα να διευκολύνονται οι ανήμποροι...για να στηρίζονται και να μην γκρεμοτζακίζονται!
Γιατί έκαναν την αυθαιραισία αυτή και μάλιστα σε δρομίσκο που αγόρασαν άλλοι; Απλά έχουν τα κοθόνια..  νοοτροπία τσιφλικά κι ότι, γουστάρουν κάνουν μέσα στον αυθαίρετο Κάλαμο.
Εκλήθη η αστυνομία... η οποία συμβούλευσε ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ!
Ο Δήμος που εκλήθη απεφάνθη σοφολογιότερα .. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΊΣΚΟ ..πεζόδρομο!
Πάνω από 15 χρόνια υπάρχει το τοίχος αυτό  του αίσχους στον Κάλαμο.. και οι γέροντες, κι οι αδύναμοι... και τα μωρά κάνουν ορειβασία προκειμένου να βρεθούν στην παραλία...
Διαιωνίζεται εις δόξαν των αθλίων που είχαν την έμπνευση αυτή.
Και γιατί έφραξαν την δίαυλο; Το λένε ανερυθρίαστα:
--Θέλουμε νά έχουμε την ησυχία μας;...
΄Οχι δεν είναι αστείο... Σε ένα θλιβερό ανήλιαγο σοκάκι ζουν... που ελάχιστοι διέρχονται-αυτοκίνητο δεν χωράεει... αλλά μερίμνησαν οι... τσιφλικάδες αυτοί... το αυτοκίνητο να φτάνει μέχρι την πόρτα τους.. οι άλλοι ας ανεβοκατεβαίνουν σκαλιά και παλούκια... και σε ένα χώρο που δεν είναι καν δικό τους. Είναι αγορασμένος από κάποιους γέροντες-τα χαρτιά υπάρχουν... Δηλαδή οι ανεγείραντες το τοίχος... είναι και πλιατσικολόγοι, εκτός από θρασείς!.
Συνιστώ -επειδή ξέρω αυτά τα θρασύτατα ανθρωπάκια, να κάνουν το μόνο που τους απομένει. Να  γκρεμίσουν τα σκαλιά- τοίχος εδώ  και τώρα χωρίς καθυστέρηση..., όπως το ανήγειραν. Αυτοί θα ξηλώσουν την αναίδεια!  Μετά θα τους χορέψω καρσιλαμά...και θα ξεφτιλιστούν ...και δεν είναι καρός η ξεφτίλα τους να πάει πιο πέρα ..  Χάρη τους κάνω και να μην το ξεχνάνε...
Ο ΑΓΙΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΤΗΣ 

Στη ΦΩΤΟ με το παραδοσιακό αυτό κτίσμα , κι όπου το κόκκινο βέλος και η κολώνα της ΔΕΗ αρχίζει ο δρομίσκος του αίσχους... εκεί κάπου στην Αρχή της Λεωφ.. Αγ.Απόστόλων... Σε λίγες ημέρες θα έχουμε φωτό και για το τοίχος της ησυχίας μερικών ..ή τα σκαλιά-φραγής διέλευσης των άλλων που αγόρασαν την δίαυλο!!!...  περίεργων συμπολίτων μας...  


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Οι πάντες έχουν το ελεύθερο εδώ να καταθέτουν τις σκέψεις τους αδέσμευτα, αλογόκριτα., επώνυμα ,ψευδώνυμα, ή και ανώνυμα... (αρκεί εμείς να ξέρουμε ποιοί είναι! )
Η κατάθεση σκέψεων, καταγγελιών κ.α΄.. δεν σημαίνει κατ΄ανάγκη ότι εκφράζουν και τις θέσεις του υπεύθυνου του ιστοτόπου αυτού. ΓΡΑΦΕΤΕ..ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ..ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΕ... τα πάντα .Εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία! 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή